Fluid ca… genul

ib

„Teoria de gen este la fel de științifică precum Teoria Pământului Plat.” Sunt cuvintele senatorului Cristian Vasile Lungu, în plenul Senatului, domnia sa fiind inițiatorul legii de interzicere a predării Ideologiei de Gen în școlile din România. Această teorie controversată, și total lipsită de fundament științific, este agreată și promovată de promotorii stângismului marxist.

Potrivit acestei ideologii, sexul biologic al unui copil nu determină și genul acestuia, fiind concepte diferite. Teoria vorbește despre o multitudine de genuri, acesta fiind fluid. Așadar, băiatul de luni poate să fie marți fetiță, dar să-și revină miercuri. Cum se simte el. Sau dacă un băiat este surprins în toaleta fetelor, tocmai experimentează fluidizarea.

Ar fi chiar amuzant, dacă această teorie n-ar fi susținută cu atâta îndârjire de cei care vor să semene ceața unei confuzii generale. Dar, în folosul cui? Și cine stă în spatele acestei tentative de destabilizare? Nu ne mai preocupă nici bunăstarea, nici pacea planetei. Despre credința în Dumnezeul mântuirii nici nu mai poate fi vorba. Suntem preocupați de… fluidizarea genului.

Ideologia a fost implementată în USA pe vremea lui Obama, dar pentru că au venit vremuri mai senine au renunțat la ea. La noi, ideologia a fost interzisă marți, 16 iunie, prin votul Senatului, ca for decizional. Este dureros, însă, că s-au burzuluit unii reprezentanți ai Universităților. Poate își văd amenințate catedrele de… gen. Este tot ce lipsea învățământului românesc aflat în colaps.

Atitudinea acestora s-ar putea să-l influențeze pe Președinte, de la care se așteaptă promulgarea. Și domnul Iohannis este alunecos, ca să nu zic… fluid. Atitudinea sa de până acum s-a dovedit favorabilă acestor ciudățenii. Dumnezeu să-l lumineze, pentru că, sincer, aș vrea să-l pot aplauda pentru poziția luată. Adică pentru promulgare.

Simion Felix Marțian
Neunkirchen, 18 iunie 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s